Hoe werkt de prepaid autoverzekering?

Bundelz is een autoverzekering voor automobilisten die gemiddeld 100 kilometer per week rijden, of op jaarbasis niet boven de 5.000 kilometer uitkomen. Bij ons betaal je niet per maand, maar per bundel van 1.000 kilometer.Hoe werkt de Bundelz prepaid autoverzekering?
Betaal per 1.000 kilometer

Afhankelijk van de gekozen dekking en jouw schadevrije jaren, betaal je een vast bedrag per 1.000 gereden kilometer. Pas als je 1.000 kilometer hebt gereden betaal je voor een nieuwe bundel. Vergelijk het maar met een prepaid telefoon. Ontdek de prijs per bundel
De kilometerteller

Omdat je betaalt per 1.000 kilometer moeten we natuurlijk weten hoeveel afstand je aflegt. Daarom ontvang je van ons een klein kastje (we noemen dit de kilometerteller) welke je eenvoudig in je auto plaatst. De kilometerteller geeft de gereden kilometers door aan de Bundelz app.
Lees meer over de kilometerteller
De Bundelz app

Heel handig: de Bundelz app op jouw smartphone houdt jouw gereden kilometers bij. Je ontvangt inloggegevens voor de app zodra je bij ons verzekerd bent. In de app zit ook een handleiding om de kilometerteller in je auto te plaatsen.
Lees meer over de app
Bundel op? Dan start automatisch een nieuwe

Pas als de bundel op is of verlopen, start automatisch een nieuwe bundel. Zo rij je nooit onverzekerd rond. Een bundel is een jaar geldig.
Lees meer

Controleer direct of je auto geschikt is

Vul je kenteken in om te controleren of de Bundelz kilometerteller in je auto past.

“Onze tweede auto gebruik ik alleen om naar de sportschool te gaan of de boodschappen te halen. Bundelz is lekker overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Met de WA verzekering bespaar ik best veel geld!”
- Sandra Vogels (43), ArnhemLaat je inspireren wil je meer klantverhalen lezen?

Goed om te weten24/7 verzekerd

Je betaalt alleen voor Bundelz als je rijdt, maar je bent wel altijd verzekerd, ook als de auto stil staat.

Lees meer

Handige overstapservice

Wij zeggen je huidige autoverzekering voor je op. Maar je mag dat natuurlijk ook zelf doen.

Lees meer
Neem je schadevrije jaren mee

Net als bij alle andere autoverzekeringen neem je jouw opgebouwde schadevrije jaren mee naar Bundelz. Je bouwt deze ook verder op.

Lees meer

Geen opzegtermijn

Je kunt Bundelz op ieder moment opzeggen. Wij betalen dan het resterende tegoed uit je bundel naar rato terug.

Lees meerVraag je verzekering aan Start vandaag nog met besparen

Voorwaarden om bij Bundelz verzekerd te zijn


Waarom kan ik geen Bundelz verzekering afsluiten als ik wel voldoe aan de vereisten?


Bundelz is een bijzondere autoverzekering. Wij hanteren geen persoonlijk berekende premie maar hebben een standaard prijs die geldt voor een bundel van 1.000 kilometer.

Een reguliere autoverzekering houdt bij het vaststellen van de premie rekening met o.a. je leeftijd, jouw schadevrije jaren, de regio waar je woont, het type auto en de cataloguswaarde. Daarom is een autoverzekering voor de een duurder dan voor de ander. Bundelz kent deze differentiatie op dit moment niet en werkt met een standaard prijs per 1.000 kilometer. Deze standaardprijs kent slechts 2 variabelen: de dekking en het aantal schadevrije jaren.

Lees meer over:
Risicodekking
Kun je je auto niet bij ons verzekeren?

Bundelz niks voor jou? Dat kan, maar misschien wel voor iemand die je kent!
Deel via: